09. květen 2024
Poslední hlášení rozhlasu
V pátek 8.listopadu 2024 od 19:00 bude v Jiráskově divadle v Novém Bydžově francouzská komedie Miliónový údržbář s Petrem Nárožným v hlavní roli. Kdo by měl zájem o vstupenky, prosím hlaste se závazně do středy 15.5.2024 prostřednictvím emailu na ou@sobcice.cz nebo SMS zprávou na tel. 724 180 458 nebo osobně na obecním úřadě ve středu 15.5.2024 v úředních hodinách. Cestu autobusem uhradí obec, vstupenky si každý hradí sám. Cena vstupného je 480 Kč.

Obsah stránky

Recyklujte s hasiči

neděle, 02. únor 2020 | SDH SOBČICE
Sbor dobrovolných hasičů Sobčice se zapojil do projektu s firmou Elektrowin a Asekol s názvem 'Recyklujte s hasiči'. Cílem tohoto projektu je zapojit se do sběrné akce vysloužilých elektrospotřebičů a za sesbírané elektrospotřebiče získat finanční odměnu.

Sbor dobrovolných hasičů Sobčice se zapojil do projektu s firmou Elektrowin a Asekol s názvem "Recyklujte s hasiči". Cílem tohoto projektu je zapojit se do sběrné akce vysloužilých elektrospotřebičů a za sesbírané elektrospotřebiče získat finanční odměnu. Penízky, které získáme ze sběru, budou použity na nákup odměn za účast na hasičských závodech, nebo i na nákup triček pro náš tým nejmenších hasičů a hasiček. 

Jedinou překážkou pro zapojení se do tohoto projektu, bylo vyplnění registračního formuláře a zaslání na příslušnou adresu firmy Elektrowin. To se tak stalo dne 29.4.2013. Do 10 dnů jsme obdrželi balíček se 3 bagy (vak na malé spotřebiče) a od tohoto data můžeme začít třídit.
 
Vyzýváme proto všechny občany, kteří by měli chuť zapojit se s námi do tohoto projektu a mají doma starý, nefunkční spotřebič, kterého se chtějí zbavit, ať zavolají panu M. Barešovi nebo panu M. Suchému, kteří se o starý spotřebič postarají. Sběr se týká malých i velkých domácích spotřebičů - "všeho", co lze zapojit do elektrické zásuvky, nebo funguje na baterie. Shromažďujeme ledničky, mrazničky, rádia, pračky, sušičky, myčky, sporáky, trouby, vrtačky, el. pily, el. sekačky, mikrovlnné trouby, vysavače, mixéry, žehličky, fény, televize, monitory, PC a všechnu další elektroniku …..
 
Podmínkou převzetí je odevzdání kompletního spotřebiče!!!
 
Kdy se elektrospotřebiče vybírají?
Kdykoliv. Pokud máte doma starý spotřebič a chcete ho darovat hasičům, stačí zavolat panu M. Barešovi (tel.: 731 288 238) nebo M. Suchému (tel.: 705 004 515) a oni si ho u Vás vyzvednou.
 
Které věci nejsou předmětem sběru?
Do zpětného odběru nepatří: žárovky, zářivky, výbojky a úsporky, cartridge, tonery.